Atomi laajenemassa vauhdilla toisen asteen oppilaitoksissa – Hyria ensimmäisenä sähköisen tutkintotodistuksen käyttöönottoon

  • Lauri Stigell
  • —   to 16. joulukuuta 2021
  • Arvioitu lukuaika 2 min
blog-image

Studyon Atomi-tuote on laajenemassa suunnitellusti korkeakoulujen lisäksi toisen asteen oppilaitosten käyttöön. Hyria koulutus Oy on ensimmäisenä toisen asteen ammatillisena oppilaitoksena tehnyt päätöksen tutkintotodistusten sähköisestä allekirjoittamisesta Atomilla.

“Tutkintotodistuksen sähköistäminen on nykypäivää. Olemme tyytyväisiä, että olemme eturintamassa ottamassa uusia sähköisiä palveluita käyttöömme”, kertoo Hyrian rehtori Tuula Kortelainen.

“Päädyimme tähän ratkaisuun, koska Studyolla on tarjota sujuvat integraatiot järjestelmiimme ja allekirjoituksen taso täyttää EU:n asettamat luotettavimman tason vaatimukset, joita kilpailijoilla ei ole tarjolla. Studyon kanssa tehty yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja he kehittävät järjestelmää ketterästi toisen asteen koulutuksen tarpeisiin”, Hyrian opintopalveluiden suunnittelija Salla Vepsä täydentää.

Toisen asteen oppilaitoksista valtaosa käyttää opintohallinnon tietojärjestelmänä Primus/Wilma-järjestelmää, johon Studyo on toteuttanut Atomista integraation. Tämän ansiosta Atomi on kaikkien Primus/Wilma-oppilaitosten saatavilla keventämään hallinnon työkuormaa ja parantamaan oppijoiden palvelutasoa.

“Arviomme mukaan vähintään kymmenen toisen asteen oppilaitosta tulee ottamaan Atomi-palvelun käyttöönsä ensi vuoden aikana, ja vuoden loppuun mennessä käyttäjiä tulee olemaan reilusti yli 200 000”, kertoo Atomin tuoteomistaja Jaakko Rannila.

“Atomi mahdollistaa opiskelijoille esimerkiksi opintosuoritusotteiden ja opiskelutodistusten lataamisen sähköisesti allekirjoitettuna ajasta ja paikasta riippumatta – myös mobiililaitteilla! Lisäksi Atomi tarjoaa palveluita opintohallinnolle ja rehtorille, jotta muun muassa tutkintotodistusten valmisteluun liittyvät työt hoituvat sujuvammin”, Rannila lisää.

Atomi myös sinun oppilaitoksellesi? Ota yhteyttä ja järjestetään esittelytilaisuus!

Lisätietoja:
Lauri Stigell, toimitusjohtaja
Studyo Oy
lauri.stigell(at)studyo.fi
0400 279 262

Hyria koulutus Oy
Hyria tuottaa ammatillista koulutusta ja valmennus- sekä kuntoutuspalveluita nuorille ja aikuisille. Sen kirkkain johtotähti on asiakkaidensa työllistyminen. Hyria auttaa myös yrityksiä kohti menestystä. Sen keskeisimmät toiminta-alueet ovat Kanta- ja Päijät-Häme sekä Uusimaa. Hyria konsortio koostuu Hyria koulutuksesta ja Hyria säätiöstä.
www.hyria.fi

Studyo Oy
Studyo on ohjelmistokehitystä sekä liiketoiminta- ja teknistä konsultaatiota tarjoava, vuonna 2018 perustettu kasvuyritys. Studyon asiakkaita ovat koulutusorganisaatiot, organisaatioiden yhteenliittymät ja sidosryhmät sekä koulutussektorilla toimivat ohjelmistotalot.

Studyon kasvua ja päivittäistä toimintaa ohjaavat arvot ovat rehellisyys, arvostus ja jatkuva oppiminen.

Lauri Stigell